The food industry and the environment- Higher education in agroecology and food systems

Data: dimecres 15 de juny de 2016

Horari: 9h-13h

Lloc: Sala Segimon Serrallonga (Universitat de Vic)

 

"El próximo miércoles 15 de junio, la Cátedra Agrocología y Sistemas alimentarios, en el marco del International Workshop de la UVIC, organiza una jornada sobre los retos de la enseñanza superior en agricultura y alimentación, donde intervendrán Tomas Thomich, director del Centro de Agricultura sostenible y sistemas alimentarios de la UCalifornia Davis y Marta G. Rivera Ferre, directora de la Cátedra de Agroecología y Sistemas Alimentarios de la UVIC-UCC.

A continuación habrá otro seminario sobre pasturas y pastores, con  Michele Nori. Marie-Curie postdoctoral fellow, European University Institut, Feliu Lopez Gelats. Chair of Agroecology and Food Systems. UVic-UCC, Frederic Fillat Estaquè. Researcher of Instituto Pirenaico de Ecología. CSIC. Jaca, Imma Oliveras Menor. Evironmental Change Institute (ECI). School of Geography and the Environment. University of Oxford,     Ferran Pauné Doctoral student, Department of Plant Production and Forestry Science, University of Lleida (UdL); collaborator of the Biodiversity, Ecology, Technology and Environmental Management research group of UVic-UCC, Elsa Varela: post-doctoral research fellow. Centre for Agro-food Economy and Development. Barcelona y Carme Casas. Biodiversity, Ecology, Technology and Environmental Management research group. UVic-UCC."

 

Més información, dirección i inscripcions: http://mon.uvic.cat/international-workshop/program/research-workshops-2/the-food-industry-and-the-environment-2/

Organized by: Society, Politics and Inclusive Communities research group